Your address will show here +12 34 56 78
Sociaal investeren

Resultaatgericht werken met concreet perspectief in een plezierige omgeving.

VERANTWOORD

Wederzijds maken we prestatie- en inspanning afspraken. Duurzaamheid staat voorop. Daar verwachten we ook wat tegenover staan.

SOCIAL RETURN

PSO, Natural steps, ISO, etc. Social Return wordt steeds meer onderdeel. Invulling blijft soms lastig. Daar helpt Springplank bij.

KANSEN BIEDEN

Het hart op de juiste plaats, geldt ook voor de werkgevers. Zij verwachten een gemotiveerde collega en willen investeren in jou.

Sociale ondernemers

Springplank gaat samenwerkingsverbanden aan met (grotere) bedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van de stad en bewoners. De aangesloten werkgevers streven sociaal ondernemerschap na door banen te creëren en tevens begeleiding te borgen met een leer-werkmeester.

Onze kandidaten gaan bij hen aan de slag via een (leer-) werkarrangement. Doel is om via praktijk ervaring weer structureel deel te nemen aan de reguliere arbeidsmarkt. Wanneer u vacatures heeft kunnen wij op zoek gaan naar de match met een of meerdere van onze kandidaten.

Een geweldig inspirerend jong, maar vakkundig team wat betrokkenheid heeft voor de kandidaten en de overig betrokken partijen. Het gedachtegoed: Groots denken en klein maar goed doen! Een in mijn ogen vernieuwde manier van zorg, arbeid en wonen.

Image Caption

F. Brouwers

Caspar de Haan & Moonen Onderhoud

  • Text Hover
Sociaal investeren

U wilt iets terug doen voor mens- en maatschappij, kansen bieden aan degene die dat nodig hebben, maar wellicht is dit nog een beetje eng of onwennig?

Springplank weet als geen ander dat de invulling van sociaal ondernemen niet altijd eenvoudig is. Daar zijn wij voor! Wij zorgen dat het volledige traject op verantwoorde wijze voor zowel u als onze kandidaten gerealiseerd wordt. Er worden wederzijdse prestatie- en inspanningsafspraken gemaakt. Het bouwen aan duurzame relaties staat hierbij voorop.
Waarom Sociaal Ondernemen


 

1.

Duurzaam investeren in mens- en maatschappij
2.

Voor zowel u als uw opdracht- gevers groeit het belang voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
3.

Samen kunnen we invulling geven aan de participatiewet.
4.

U wordt volledig ontzorgd d.m.v. werkbegeleiding en coaching van kandidaten via Springplank.