Nieuws

Partner aan het woord

In Partnertijd laten we onze partner-bedrijven aan het woord. Deze keer: Andre Egelmeers van Best image. Een zeer gewaardeerd partner van Springplank waar we al enkele jaren zeer plezierig en effectief mee samenwerken.

Dagelijks proberen wij vanaf onze nieuwe locatie op de hurk met onze plusminus vijftien collega’s alle werkzaamheden op het gebied van in en outdoor reclame zo mooi mogelijk uit te voeren.Op vrijdagen pakken we een biertje en sluiten we de week gezellig af. Iets wat voor ons zeer belangrijk is. Onze filosofie is namelijk: we doen het samen.

Sinds augustus 2016 zijn Marco en ik volledig eigenaar van Best image. Na jaren plezierig samen te hebben gewerkt met Marco’s vader, hebben we het bedrijf overgenomen.

Zoals dat vaak gaat na een overname willen we – als nieuwe generatie – het anders gaan aanpakken.

Dagelijks hebben we het over marges, rendement en toekomst. Natuurlijk is er soms ook ruimte voor persoonlijke ambities en dromen.

Een gezamenlijke ambitie is om een steentje bij te dragen aan de wereld om ons heen. Het liefst in onze direct leefomgeving. Zodoende zijn we in aanraking gekomen met Springplank. Hierdoor werkt Ahmed sinds een paar weken bij ons bedrijf. Het verhaal van Ahmed is aangrijpend. Na een heftige jeugd – waarin niets vanzelfsprekend was – heeft hij nu de ijzeren ambitie om iets van z’n leven te maken. Samen met z’n vriendin is hij dan ook een mooi bestaan aan het opbouwen. De laatste stap was het vinden van een baan.

Ahmed geeft ons veel voldoening en dankbaarheid. Tevens is Ahmed enorm gemotiveerd en leergierig. Vanaf het eerste kennismakinggesprek voelde het voor ons heel goed. Ahmed heeft niet de diploma’s die al de andere collega’s wel hebben. Het is voor ons (en Ahmed) een uitdaging om hem de kennis en vaardigheden bij te brengen die andere collega’s hebben. Dit zullen we op alle manieren gaan proberen te realiseren.

Het voelt enorm goed en we vinden het oprecht mooi dat we deze stap hebben kunnen maken.

Wat de toekomst brengt zullen we moeten afwachten maar so far so good!

Voor iedereen die nog twijfelt…. gewoon doen!