‘De kandidaat
staat voorop.’
‘Verbinding met kandidaten, collega’s
en netwerkpartners, Dat
is mijn drijfveer.’
Vorige slide
Volgende slide
‘De kandidaat staat voorop.’
‘Verbinding met kandidaten, collega’s en netwerkpartners. Dat is mijn drijfveer.’
Vorige slide
Volgende slide
| Wat wij doen

Springplank zet zich in voor mensen met verschillende hulpvragen. Wij praten niet over cliënten, maar over kandidaten. Wij geloven in de eigen kracht van mensen en in een route die op maat gemaakt is voor de kandidaat. We stimuleren kandidaten door middel van ons ‘Eerst Werk.’-principe. Eerst Werk. staat voor participatie in de breedste zin van het woord. We gaan meteen aan de slag als een kandidaat bij ons binnenkomt. We doen wat nodig is.

 

Vorige slide
Volgende slide

Springplank gelooft in netwerkorganisaties. Daarom gaan wij verbindingen aan met organisaties die met ons een positieve bijdrage aan de samenleving willen bieden. Gezamenlijk nemen we die maatschappelijke verantwoordelijkheid richting de stad en bewoners, om kandidaten hun eigen route aan te bieden. Wil je ook Vriend van Springplank worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

De kernwaarden van Springplank

Verbinden

Verbinding tussen Springplank en de kandidaat is essentieel voor de hele route, maar ook verbinding met andere partners speelt een grote rol.

Vertrouwen

Springplank werkt vanuit vertrouwen. 

Hervormen

Niet de persoon (kandidaat) veranderen, maar de situatie binnen de leefomgeving waarin hij of zij verkeert hervormen.

Duidelijkheid

Duidelijkheid geeft een eerlijke open relatie met alle betrokkenen.

Inspireren

Springplank inspireert met haar aanpak, door te schoppen tegen heilige huisjes, nieuwe deuren te blijven openen en onvoorwaardelijk op te komen voor de kandidaat.