Nieuws

Even voorstellen

Wie zijn eigenlijk de medewerkers van Springplank die zich iedere dag vol overgave inzetten, om mensen zonder werk of woning weer perspectief te bieden? In iedere nieuwsbrief stellen we een medewerker aan u voor. Deze keer Michelle (23 jaar),  tweeëneenhalf jaar in dienst bij Springplank.   

Na mijn studie Sociaal Cultureel Werk ben ik bij Springplank terecht gekomen. In eerste instantie om meer ervaring op te doen, maar het werd al snel duidelijk dat ik bij Springplank kon blijven. Als medewerker van de backoffice heb ik het erg naar mijn zin. In deze periode heb ik veel geleerd en zie ik de mooie stappen die we samen maken.

De diversiteit en dynamiek op de werkvloer maakt het dat ik elke dag met plezier bezig ben. Omdat ik op kantoor werk, krijg ik bijna alles mee wat er binnen het bedrijf gebeurt. Ik heb intensief contact met partners, kandidaten, werkgevers en ons begeleidingsteam. Ondanks dat ik niet in de uitvoering van de trajecten werk voel ik me toch erg betrokken bij de kandidaten en collega’s en zijn we met zijn allen gemotiveerd om mensen verder te helpen, de lijntjes zijn kort en we houden elkaar op de hoogte. Waar ik blij van word? Er voor zorgen dat alle collega’s hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren, zodat we zoveel mogelijk mensen een stapje verder kunnen helpen in hun leven!