Nieuws

Nieuwe aanwinstenSamir Toub: Vanaf 1 februari 2018 zal ik bij Springplank starten, hier ben ik zeer trots op. Het is echt een bedrijf dat bij mij past en waar ik verbindingen kan maken voor stad en mens. Ik kijk er naar uit.

Om Springplank nog professioneler te laten werken hebben we onlangs twee toppers aangenomen. Zo zal Donald Wolf bij ons starten als verantwoordelijke voor HRM taken. Samen met hem willen Springplank tot de beste werkgevers van de regio laten behoren, een werkgever waar iedereen bij wilt horen.

Daarbij hebben we ons versterkt met Samir Toub, hij is verantwoordelijk voor verbindingen in de stad. Wij hebben nog veel te winnen in de wijk. Dus hier gaat Samir vanaf 1 februari 2018, 36 uur per week, zijn tanden in zetten.
Donald Wolf, 58 jaar.

Vanaf 1 november dit jaar versterk ik voor 2 dagen in de week het Springplankteam op het HRM gebied. Na een ruime HR ervaring te hebben opgedaan in de Retail, zakelijke dienstverlening en een woningcorporatie kan ik deze ervaring nu inzetten bij het verder professionaliseren van deze jonge en enorm betrokken club mensen. Het maatschappelijke karakter, de visie en de kracht die uit bijna iedere porie van onze medewerkers spat hebben mij vanaf het eerste begin enorm ‘gepakt’.