Nieuws

Een mooi jaar

We hebben met Springplank een mooi jaar achter de rug. Er zijn mooie stappen gemaakt. Zo is er het afgelopen jaar heel kritisch gekeken naar ons werk, wanneer zijn we nodig en welke effecten heeft het wanneer we nodig zijn. We hebben ons afgevraagd of we sneller kunnen opschalen naar de sociale basis, hier hebben we hulp bij gezocht. Onze wens is doen wat nodig is. Ook m.b.t. de doorstroming ten aanzien van wonen hebben we mooie stappen gemaakt met WIJeindhoven en Sint Trudo.

Daarbij zijn de resultaten positief en is het mooi om te zien dat we met werkgevers echt toe aan het werken zijn naar duurzame banen. Dit betekent dat we veel bewuster bezig zijn en eerder opleidingen aanbieden i.s.m. werkgevers en onze kandidaten. Dit levert prachtige verhalen op.

Ook heb ik met heel veel plezier met al onze medewerkers gewerkt, samen hebben we doelen bereikt en zijn we gegroeid als team met als klap op de vuurpijl hebben we de Social Innovation Award gewonnen. Zowel de jury als de publieksprijs. Dit hebben we echt met z’n allen gedaan.

Voor 2018 zijn we al bezig geweest met enkele serieuze voorbereidingen. Zo zijn we bezig geweest om onze interne organisatie een kwaliteitsimpuls te geven. Om Springplank nog meer te professionaliseren hebben we twee nieuwe toppers aangenomen om ons te versterken, later meer hierover.

Maar, laten we niet vergeten dat – om resultaten te blijven boeken in de toekomst – we met z’n allen de schouders eronder moeten zetten en vooral ook blijven samenwerken.

Volgens mij kunnen we in 2018 nog mooie stappen maken, samen met u. Wij gaan ervoor!

Fijne dagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.

Namens iedereen van Springplank en Thijs