Nieuws

Even voorstellen: Marnix

Vijf jaar bij Springplank alweer. En hele toffe jaren mag ik wel zeggen. Als kind van de jeugdhulpverlening ben ik mijn carrière begonnen in de bouw. Na elf jaar in de bouw,  in verschillende functies, heb ik ontzettend veel geleerd en gezien. Hier was ik echter, toch nooit helemaal op mijn plek, ik wilde iets doen met mijn ervaringen en mijn gevoel. 

Ik wilde vooral anderen deelgenoot maken van mijn ervaringen en hen hier  mee verder helpen. Dus heb ik de stap gemaakt om weer naar school te gaan. Tijdens mijn deeltijd studie heb ik een leerzame tijd gehad waarbij ik in diverse functies binnen de maatschappelijke opvang werkzaam was. Nu al weer wat jaartjes als teamleider aan de gang bij Springplank waar ik dagelijks geniet van de mooie successen van onze kandidaten en collega’s. Natuurlijk gaat niet altijd alles vlekkeloos maar we proberen als team de menselijke kant te blijven zien voor onze kandidaten en werkgevers. Geen situatie is gelijk, elke keer opnieuw kijken wat het beste is. Dat is waar ik en Springplank hart voor hebben. Daarom ben ik bij springplank helemaal op mijn plek.