Nieuws

Infographics: 2017 in cijfers

Hieronder vind je de jaarcijfers terug van Springplank, zowel van Eindhoven (blauw) als Den Bosch (Oranje). Naast dat we een zeer succesvol jaar hadden, was het ook een intens jaar. We hebben veel kandidaten kunnen helpen, er zijn nieuwe samenwerkingsverbanden ontwikkeld, we hebben prachtige nieuwe initiatieven opgezet en we hebben weer veel geleerd voor de toekomst.  

Daarbij hebben we afgelopen jaar een mooie en gezonde groei laten zien. Tegelijkertijd is de maatschappij een flink bedrag bespaart door te focussen op duurzaamheid met werk als katalysator. Wij willen met deze cijfers op transparante wijze laten zien hoe bij ons een gemiddeld jaar er uit ziet. We hopen dat je dat waardeert en ons ook wilt helpen met het behalen van de volgende doelen in 2018: 

– Organisatie springplank nog beter positioneren voor de grote sprong vooruit met werk als katalysator voor mensen zonder woning en werk.
– De gemeente Eindhoven ondersteunen in hun zorgdoelstellingen.
– Visieplan 2018-2022 vastpakken en doorpakken: #werkalskatalysator voor iedereen!