Nieuws

Aan het woord: Thijs

Wij zien werk als katalysator voor iedereen. Dat is bij iedereen wel bekend. In deze nieuwsbrief gaan we jullie kennis laten maken met zaken die wellicht minder bekend zijn.
Zo gaan we bijvoorbeeld op zeer innovatieve wijze schuldenproblematiek aanpakken, we zullen werken met Big Data in de wijken om problemen te herkennen (en zelfs te voorspellen) en op innovatieve wijze zorg dragen voor duurzame uitstroom.

Tevens vierden we dit jaar het eerste lustrum en bestaan we 5 jaar. Na een dynamische en prachtige periode van pionieren en nieuwe ontwikkelingen, is het nu tijd om Springplank verder te ontwikkelen. We doen het anders dan andere marktpartijen, met als belangrijkste doel om stappen voorwaarts te maken dit zorgt ervoor dat wij werk als katalysator voor iedereen de basis laten zijn voor ons bestaan. Uiteraard hebben we om dit doel te bereiken nog altijd enerverende uitdagingen voor de boeg en zullen we ook keuzes moeten maken die ons verder brengen. In alles wat we doen staat de inhoud voorop. In de komende 4 jaar (2018-2022) willen we dat onze organisatie stabiel en gezond blijft met een heldere en duidelijke focus op onze kerntaak. We gaan mooie inhoudelijke stappen voorwaarts maken die passen bij Springplank.

Klik hier voor het volledige visiedocument.

Hartelijke groet,


Thijs