Nieuws

Even voorstellen: Kirsten

Met veel plezier werk ik sinds 1 augustus als begeleider bij Springplank. Hiervoor heb ik twaalf jaar als mbo-docent gewerkt bij het Summa college, waar juist de persoonlijke aandacht voor de student vaak het verschil maakt.

Mensen echt zien, met hun eigen achtergrond en bagage, en ze helpen stappen te zetten, daar haal ik mijn werkplezier uit. Springplank heeft voor mij de ideale combinatie van het hart op de juiste plaats en doelgericht werken. De organisatie geeft mij de ruimte om ondernemend te zijn, contacten te leggen en kansen te zien en te benutten.

Leuk om bij een jonge, enthousiaste club met inspirerende collega’s te werken, waar ik zeker nog heel veel ga leren. Ik hoop de komende jaren nog vele kandidaten te mogen begeleiden op weg naar werk, naar meer zelfredzaamheid.