Your address will show here +12 34 56 78
Combinatie van uitdagingen

Wij geloven niet echt in doelgroepen. Wij geloven in situaties.

WERKEN

Landurig zonder baan? Te veel afwijzingen of te weinig kansen? En wel de ambitie om dit te veranderen?

WONEN

Huur of hypotheek niet meer betaalbaar? Dreigt woninguitzetting? of sta je op straat? Springplank kan helpen.

LEVEN

Spelen er nog meer dingen in je leven? Geen idee waar te beginnen? Bespreek de mogelijkheden van Springplank.

KANDIDATEN

Wij geloven in de eigen kracht van mensen. Maar, wij weten ook dat er situaties ontstaan die je gewoonweg kunnen overkomen. En soms heb je pech. Door een samenloop van omstandigheden krijg je meerdere “uitdagingen” te verwerken. Echter, niet elk probleem is een uitdaging. En zeker niet voor de kandidaten die Springplank begeleidt. Veel van onze kandidaten worstelen met een combinatie van scheiden, schulden, werkloosheid, verslaving en/of detentie. Ze hebben weinig zelfvertrouwen en voelen zich niet begrepen. Heb jij het gevoel dat je in een neerwaartse spiraal terecht bent gekomen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op te kijken wat we voor je kunnen betekenen.
  • Text Hover

Als ik erop terug kijk zijn na de scheiding de serieuze problemen begonnen. Had ik een belastingschuld van 3500 euro maar kunnen betalen… dan was het misschien nooit zover gekomen. Momenteel gaat het weer beter met me. Ik ben aan het werk én van de straat af. Via Springplank040 kon ik aan de slag bij Gustaaf onderdeel van de T&G Groep in Geldrop en heb ik weer een plek om te wonen.

Image Caption

Arno de Jong

AANMELDEN

Springplank begeleidt mensen die tijdelijk behoefte hebben aan meer ondersteuning. Heb je een (grote) afstand op de arbeidsmarkt? Zijn er extra belemmeringen die werk moeilijk maken, maar wil je wel? Geen woning of dreig je deze te verliezen? Dan kan Springplank iets voor jou betekenen.
SAMEN WERKEN

 
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover