Innovaties & kennis

Springplank staat voor resultaat en oplossing. Met ons Springplank DNA denken we niet in problemen, maar in oplossingen. Bij sommige vraagstukken wijken we daarom af van de gebaande paden, omdat het probleem simpelweg een andere aanpak vereist. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Omdat we van mening zijn dat het wiel niet opnieuw hoeft worden uitgevonden, maken we onze kennis toegankelijker en doen onze partners dat ook. Zo kunnen we ons gezamenlijk inzetten voor dak- en thuislozen en voor andere mensen die ondersteuning nodig hebben in hun (dagelijks) leven.

| Projecten op Innovaties & kennis

Springplank Academie

We gaan de Springplank Academie oprichten in 2024 waarin we de Springplank-methodiek, werkwijzen en andere kennis vastleggen. Springplank Academie gaat zowel interne als externe dienstverlening bieden.

ICT kennis ASML

ASML heeft Springplank aangeboden om mee te kijken op onze ICT-vraagstukken. De betrokkenheid van ASML bij Springplank hierin stelt ons in staat om hun uitgebreide expertise op het gebied van informatietechnologie te gebruiken. Door deze samenwerking kunnen we effectiever omgaan met onze IT-uitdagingen en kunnen we ons nog meer focussen op het versterken van onze missie en dienstverlening.