Eerst Werk

Het is ons doel om kandidaten zo snel mogelijk terug te begeleiden naar werk, zodat zij weer mee kunnen doen in de maatschappij. Om dit doel te bereiken werken we samen met verschillende organisaties waar zij weer op kunnen starten om weer terug op de arbeidsmarkt te komen.

 

Van der Leegte Werkt 

Een van deze fijne samenwerkingspartners is Van Der Leegte Werkt. “Iedereen is welkom! Of ze nu een rugzakje hebben of een hele winkelwagen, wij zoeken naar mogelijkheden waarin ze toch hun steentje bij kunnen dragen.” Verteld Bert, van Van Der Leegte Werkt. “Wij bieden de structuur die ze nodig hebben en zorgen voor een gezonde stimulans. Het is leuk om te zien dat ze een groei doormaken hier en een sociale kring opbouwen!”. Wij zijn super blij met deze samenwerking! 

Previous
Next
Previous
Next

Rabauw 

Een andere samenwerking waar we super blij mee zijn is Rabauw. “We kunnen veel van elkaar leren” vertelt Roy, één van de begeleiders bij Rabauw. Dit is een sociale onderneming waarbij de kandidaten van hun rugzakje weer een cv kunnen maken. “Wij geven ze de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en vinden het leuk om te zien wanneer zij weer uitstromen.” Één van de kandidaten/Rabauwers vertelt “Ik ga weer met plezier naar werk.” Hij mag alles voorbereiden in het restaurant en wil graag doorgroeien in de horeca. Een andere kandidaat/Rabauwer laat met trots de brouwerij zien en vertelt hoe alles werkt. “Er is een hele fijne, luchtige, hippe sfeer met hele fijne mensen en ik leer ook nog eens iets, dus voor mij is het super positief.” 

Bekijk ook

Jaarverslag 2022

Het thema van 2022 voor Springplank was: ‘hoe houden we de betrokkenheid bij Springplank en het DNA overeind ondanks de groei van de afgelopen jaren?

Lees meer ❯

Eerst Werk

Het is ons doel om kandidaten zo snel mogelijk terug te begeleiden naar werk, zodat zij weer mee kunnen doen in de maatschappij. Om dit

Lees meer ❯