Het is ons doel om kandidaten zo snel mogelijk terug te begeleiden naar werk, zodat zij weer mee kunnen doen in de maatschappij. Om dit doel te bereiken werken we samen met verschillende organisaties waar zij weer op kunnen starten om weer terug op de arbeidsmarkt te komen.

 

Van der Leegte Werkt 

Een van deze fijne samenwerkingspartners is Van Der Leegte Werkt. “Iedereen is welkom! Of ze nu een rugzakje hebben of een hele winkelwagen, wij zoeken naar mogelijkheden waarin ze toch hun steentje bij kunnen dragen.” Verteld Bert, van Van Der Leegte Werkt. “Wij bieden de structuur die ze nodig hebben en zorgen voor een gezonde stimulans. Het is leuk om te zien dat ze een groei doormaken hier en een sociale kring opbouwen!”. Wij zijn super blij met deze samenwerking! 

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Rabauw 

Een andere samenwerking waar we super blij mee zijn is Rabauw. “We kunnen veel van elkaar leren” vertelt Roy, één van de begeleiders bij Rabauw. Dit is een sociale onderneming waarbij de kandidaten van hun rugzakje weer een cv kunnen maken. “Wij geven ze de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en vinden het leuk om te zien wanneer zij weer uitstromen.” Één van de kandidaten/Rabauwers vertelt “Ik ga weer met plezier naar werk.” Hij mag alles voorbereiden in het restaurant en wil graag doorgroeien in de horeca. Een andere kandidaat/Rabauwer laat met trots de brouwerij zien en vertelt hoe alles werkt. “Er is een hele fijne, luchtige, hippe sfeer met hele fijne mensen en ik leer ook nog eens iets, dus voor mij is het super positief.”