Diepgaand in gesprek met FinBuddy deelt onze gewaardeerde collega Eveline Wauters een inkijkje in haar rijke loopbaan die haar pad heeft geleid naar het kloppende hart van het sociale domein.

Met een indrukwekkend trackrecord achter de rug, werkt Eveline vandaag de dag vanuit haar eigen onderneming, Springveer, een gedreven onderdeel van Springplank dat zich toelegt op sociale innovatie. In haar huidige rol als Programmamanager ‘Financieel Fit in Brainport’ voor het Partnerfonds Brainport Eindhoven, zet ze haar diepgaande kennis en rijke ervaring in om de financiële gezondheid en het welzijn binnen de dynamische Brainport-regio te bevorderen.

Het interview biedt niet alleen inzicht in de professionele uitdagingen waarmee Eveline te maken krijgt, maar belicht tevens de passie die haar drijft, haar persoonlijke uitdagingen, guilty pleasures en momenten van spijt. Ze deelt openhartig over de complexiteit van haar werk en hoe ze met volharding en toewijding kleine, maar impactvolle bijdragen levert aan het leven van anderen.

“Wat ik het leukst vind aan mijn werk, is de impact die ik kan maken op iemands leven. Hoe klein dit ook mag zijn,” benadrukt Eveline. Ze erkent dat ze misschien niet elke dag het verschil maakt voor iedereen, maar streeft ernaar om op zijn minst een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen. Een aspect dat haar werk extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om authentiek te zijn, zowel thuis als op het werk. Eveline omarmt haar sterke en zwakke punten, en vanuit deze zelfkennis weet ze haar talenten in te zetten om daadwerkelijk een verschil te maken voor de mensen met wie ze in aanraking komt.

 

Nieuwsgierig geworden?
Lees dan het volledige interview hier: Gesprek over geldzaken – met Eveline Wauters, programmamanager bij Financieel Fit Brainport Eindhoven | FinBuddy