‘Bestaanszekerheid voor iedereen,
dat is het belangrijkste.’
'Bestaanszekerheid voor iedereen, dat is het belangrijkste.'
| Talent gezocht

Bij Springplank houden we van proactieve medewerkers en werken we niet met vacatures. We zijn altijd op zoek naar talent. Passen onze kernwaarden bij jou, kan jij je vinden in ons ‘Eerst Werk.’-principe en heb jij hart voor onze kandidaten? Stuur dan een open sollicitatie met je cv naar vacature@springplank.org en misschien drinken wij een kop koffie om elkaar te leren kennen.

| Begleidersposities

Begeleider:

De begeleider richt zich op de individuele begeleiding van de kandidaten van Springplank, mensen zonder werk en zonder woning. Het verlenen van individuele begeleiding aan mensen om sociale redzaamheid, sociale activering, maatschappelijke participatie te bevorderen en een sociaal isolement te doorbreken.

 

Groepsbegeleider:

De groepsbegeleider richt zich op de begeleiding van een groep kandidaten in een van de opvanglocaties van Springplank in de basisvoorziening. Het verlenen van begeleiding aan kandidaten bij de eerste stap om terug te keren in de maatschappij en daarnaast een actieve bijdrage leveren aan de nieuwe basisvoorziening in Eindhoven.

Herken jij je in de kernwaarden van Springplank?

Verbinden

Verbinding tussen Springplank en de kandidaat is essentieel voor de hele route, maar ook verbinding met andere partners speelt een grote rol.

Vertrouwen

Springplank werkt vanuit vertrouwen. 

Hervormen

Niet de persoon (kandidaat) veranderen, maar de situatie binnen de leefomgeving waarin hij of zij verkeert hervormen.

Duidelijkheid

Duidelijkheid geeft een eerlijke open relatie met alle betrokkenen.

Inspireren

Springplank inspireert met haar aanpak, door te schoppen tegen heilige huisjes, nieuwe deuren te blijven openen en onvoorwaardelijk op te komen voor de kandidaat.