25-03-2024

DONATIE HEUVEL AAN SPRINGPLANK

In winkelcentrum de Heuvel in Eindhoven worden met grote regelmaat muntjes in de fontein rondom de Badende
Dame gegooid. De beveiliging vist deze dagelijks op, en wanneer er een significant bedrag is bereikt maken we dit namens de Heuvel over aan een mooi maatschappelijk initiatief in Eindhoven.

Op donderdag 21 maart was het weer zover en werd er namens de Heuvel maar liefst €1.000,- overhandigd aan Springplank040!

De Eindhovense binnenstad kent een groeiend aantal daklozen, ieder met een eigen verleden en verhaal.
Springplank zet zich hartstochtelijk in voor deze mensen en biedt dak- en thuislozen een eigen persoonlijke route, en op gemaakte begeleiding aan. Dit gaat van opvang tot een eigen woning, met als einddoel iemand weer zo zelfstanding mogelijk te laten leven.
Namens de Heuvel ondersteunen wij dit initiatief van harte en zijn we blij dat we deze donatie hebben kunnen doen aan deze cruciale organisatie.

Over Heuvel

Een dagje winkelen in Eindhoven begint bij de Heuvel. In het hart van dé technology & design stad vind je het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven, Heuvel Eindhoven. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en met een ruime luxe parkeergelegenheid direct onder het winkelcentrum. Met meer dan 80 fashion en lifestyle winkels, restaurants en ruimte voor entertainment vind je altijd wat je zoekt in de Heuvel. Jouw dag Eindhoven begint op de Heuvel, welkom!