Op 27 en 28 september van dit jaar hebben wij met groot enthousiasme en betrokkenheid twee buitengewone stakeholderevenementen georganiseerd! Het voornaamste doel van deze bijeenkomsten was niet alleen om onze gewaardeerde partners te betrekken bij cruciale thema’s, maar tevens om ons 10-jarig jubileum feestelijk te vieren.

Het waren bijzonder gedenkwaardige dagen waarop er diepgaande gesprekken en levendige discussies plaatsvonden, waarbij uiterst relevante vraagstukken werden aangesneden.

De dialoog met onze partners heeft geleid tot inspirerende inzichten en heeft een vruchtbare voedingsbodem gecreëerd voor het verkennen van nieuwe ideeën en strategieën. De waardevolle samenwerkingen die tijdens deze evenementen tot stand zijn gekomen, beloven een impactvolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze missie en doelstellingen.

Met trots kijken we terug op deze twee uiterst succesvolle dagen, die niet alleen de fundamenten hebben verstevigd voor toekomstige samenwerkingen maar tevens hebben bijgedragen aan het versterken van de banden met onze gewaardeerde partners. Al met al twee succesvolle dagen die we in 2024 willen voortzetten!